Sitten vielä viimeinen satsi vanhempia töitä ;)

Joululahjojen jälkeen tein itselleni Pontson Liilasta Teddystä vyötteen ohjeen mukaan. (löytyy myös Novitan sivuilta: http://www.novita.fi/ohjeet/naisten_neuleet/novita_teddy_verkkomainen_poncho.html ) Tuo Teddy oli aivan ihanan tuntuista lankaa, pörröistä ja pehmeää. Ohjeen mukaan tehdessä kauluksesta tuli minun makuun liian iso, mutta eikös nuo reilut kaulukset ole muodissa ;) Sattuu väriltään todella hyvin mustien vaattaiden kanssa!

Tuohon Teddyyn liittyen.. En tiedä, kuvittelenko, mutta lankojen pehmeydessä on ollut eroja. Osa väreistä ja eristä oli huomattavan karheampia kuin toiset. Lisäksi harmittaa hirveästi, ettei tuota tummaa liilaa ole enää tänä syksynä, olisin siitä voinut tehdä vaikka neuleen tai jotain muuta kivaa..

Tuon Teddyn ja mustan isoveikan jämistä tein itselleni kotisukat, ja niistä tuli aivan ihanat ja lämpimät. Varteen ja varpaisiin laitoin Teddyä, ja toiseen sukkaan laitoin siitä pääkallon. (Pääkallon malli otettu näistä lapasista: http://www.helloyarn.com/piratemittens.htm)

234006.jpg

234007.jpg

Lisäksi tein pitkin kevättä vain luennoilla kolmiohuivia Yhteishyvä-lehdessä olleen mallin mukaan käyttäen viininpunaista seiska veikkaa. Huivista tuli ihan kiva, ei siinä mitään, mutta en oikein osaa käyttää tuollaista kolmion muotoista huivia. Jostain syystä en saa aseteltua sitä nätisti kaulalleni, vaan se näyttää ihan hölmöltä :(

233999.jpg